B&B Jan van Galen

 

65 euro per nacht op basis van 2 personen (1 persoon = 35 euro)Contante betaling

(Gedeeltelijke) vooruitbetaling
Ontbijt wordt geserveerd in de eigen keuken.


Ik vind het erg leuk om voor de gasten te koken: bij meerdaags verblijf kunt u zich laten verrassen door mijn 5-elementen diner.pdf à € 20,00 p.p. De huiswijn kost € 12,00 per fles.U kunt tussen 17.00 - 18.00 inchecken. In overleg is er een andere aankomst tijd mogelijk. Op de dag van vertrek kunt u tot uiterlijk 10.00 van de gastenkamer gebruikmaken.


Entree

DoucheU kunt voor 2,60 euro per dag parkeren. Hiervoor heeft u een bezoekerskaart nodig, die ik u zal geven. Op zondag is het gratis parkeren, mits het koopzondag is.Niet roken in gehele B&B.Huisdieren niet toegestaan.

Prijs, inclusief ontbijt

betalingswijze

gezamenlijke voorzieningen

roken

ontbijt / maaltijden

Bed and Breakfast ‘Jan van Galen’ is gelegen in de leukste wijk van Nijmegen: Bottendaal. Op loopafstand (5 - 10 min) van het centraal station en het centrum van Nijmegen. De ideale ligging van B&B ‘Jan van Galen’ heeft als voordeel dat openbaar vervoer, winkels, restaurants, musea, het gezellige Thiemepark, cultuur, fiets- en wandelroutes en natuur in de nabijheid te vinden zijn.
In mijn gezellige 19-eeuws arbeiders huis, bied ik een aangenaam en ontspannen verblijf. Het souterrain (in de zomer altijd koel) is ongeveer 35 m2 groot en beschikt over o.a. een 2 persoonsbed, een eigen keuken, toilet, wifi, dvd en radio/cd speler (GEEN televisie!).

De oudste stad van Nederland biedt een unieke uitvalsbasis om te genieten van de prachtige Ooipolder, de heuvels rond Groesbeek en Berg en Dal en het land van Maas en Waal. Ontdek vanuit mijn Bed & Breakfast het gezellige oude centrum en de prachtige omgeving van Nijmegen.

huisdieren

Parkeren

aankomst en vertrek